Nintendo Switch har nu sålts i 141,32 miljoner exemplar

Medlem
Skrivet av submariner:

Sony vann ps1, ps2, ps3 och ps4 generationen ganska enkelt. De krossa både Nintendo och microsoft med både dubbla o trippla siffror. Om de förlorar ps5 generationen till Nintendo som är ett annat japansk bolag tror jag inte de kommer gråta över. Så länge ps5an säljer riktigt bra vilket den gör så kommer Sony skita i om Nintendo vinner en generation.

Njaaaaaa....nu kör du ändå med ganska grov historieförfalskning va. PS1 och PS2 visst men att PS3 skulle ha vunnit över Wii är inte ens nära verkligheten. Det var knappt att den klådde Xbox 360 - även om den sålde några miljoner fler konsoler men långt under Nintendo. Kolla bara på Wikipedia:

Vidare kan en argumentera att PS4 "tävlade" mot Xbox One och Switch och förlorade även mot den. Så Sony har inte varit herrar på teppan på ganska länge faktiskt. Men låt oss vara ärliga här - jag tror inte företagen bryr sig ett dyft om detta, eftersom vad som är viktigt för företagen är vad de tjänar på spelen och konsolerna. Eftersom de inte längre tjänar någonting på varken PS2 eller PS3 är deras historiska säljsiffror rätt irrelevanta för dem eftersom de inte medför nya intäkter. Företag är inte fanboys, de tävlar bara i nuet och inte i det förgångna.

12
Skriv svar